» Отдых » Новости туризма

Посольство США розповіло про трирічних віз докладніше

    всего 84291 отеля

Посольство США розповіло про трирічних віз докладніше

Як повідомлялося раніше, Державна дума ратифікувала російсько-американська угода "Про спрощення візових формальностей для громадян РФ і громадян США". У його рамках туристи з обох країн зможуть отримувати візу на три роки з терміном перебування до шести місяців.

В першу чергу це допоможе американським туристам і бізнесменам. Новий шестимісячний ліміт означає, що громадянам США буде дозволено перебувати в Росії до 180 днів (90 днів - в даний час). Крім того, угодою скасовується вимога про наявність офіційного запрошення для громадян США, які відвідують Росію. Правда, заявникам, які бажають отримати російську туристичну візу, як і раніше буде необхідно мати бронь на житло або замовлення туру у туроператора.

Найбільш помітною зміною для росіян стане зменшення візового збору. В даний час здобувачі з нашої країни отримують річну візу, оплачуючи 160-доларовий збір. Якщо туристу необхідна більш тривала віза, він вказує це окремо, і в разі прийняття позитивного рішення оплачує додатковий збір у розмірі 100 доларів США. Тепер цей збір зменшений до 20 доларів. При цьому з введенням трирічних віз збір за подання заяви в розмірі 160 доларів залишиться в силі, а більш дешеві короткострокові візи видаватися не будуть.

Про це йдеться на сайті посольства США. У документі особливо підкреслюється, що мова йде про прийдешні зміни. Угода набуде чинності через 30 днів після останнього обміну дипломатичними нотами , чого поки не відбулося.
02 августа 2012, 12:21


Тэги: новые визы в США





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт