» Отдых » Новости туризма

У Німеччині - знижка на залізничні квитки для невеликих груп

    всего 84291 отеля

У Німеччині - знижка на залізничні квитки для невеликих груп

Німецькі залізниці введуть спецпропозиція для тих, хто бажав би проїхати невеликою групою один або кілька разів по країні. З 1 серпня по 30 вересня буде проводитися продаж спеціальних пробних знижкових карт BahnCard 25. На відміну від звичайних пробних карт, дана дасть знижку в 25% на разові квитки не тільки її власнику, але і від одного до чотирьох його попутників.

Спеціальна Probe BahnCard 25 коштує 29 євро і діє чотири місяці з моменту покупки. При цьому пробна карта автоматично продовжується і стає постійною за ціною 59 євро на рік у разі, якщо від такого продовження не відмовитися мінімум за шість тижнів до закінчення терміну дії. Вона може виявитися корисною туристам, які мають намір подорожувати по Німеччині в кінці літа і восени. Для міні-груп картка, як правило, окупиться вже в першій поїздці.

Купити пробну карту можна як у касі, так і в інтернеті. Вона дає знижку не тільки на дорогі стандартні тарифи, але і на набагато більш дешеві пропозиції Sparpreis, в тому числі в міжнародному сполученні. Діти до 15 років їздять у супроводі батьків безкоштовно - але вони, як і всі інші користуються знижкою пасажири, повинні бути внесені в квиток для кожної поїздки.
25 июля 2012, 23:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт