» Отдых » Новости туризма

Берлін чекає гостей на Фестиваль світла

    всего 84291 отеля

Берлін чекає гостей на Фестиваль світла

З 10 по 21 жовтня Берлін здивує навіть тих, хто бував там неодноразово. У ці дні тут відбудеться традиційний Фестиваль світла Festival of Lights, який розфарбує звичні будівлі в незвичні кольори.

Під час свята всесвітньо відомі пам'ятки історії та архітектури міста - такі, наприклад, як Бранденбурзькі ворота або телевежа - будуть служити об'єктами світлоінсталяціями. Крім того, вечорами можна помилуватися феєрверками і насолодитися різними музичними програмами.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 10 жовтня о 19:30 на Потсдамській площі; цього вечора гостям обіцяно безліч яскравих подій (програма незабаром буде опублікована на офіційному. 13 жовтня в місті проходить акція "Ніч відкритих дверей" (Night Of Open Doors ): підсвічені прожекторами будівлі будуть відкриті з 19:00 до опівночі.

20 жовтня в рамках заходу City LightRun всі прихильники активного проведення часу можуть зробити пробіжку по місту, слідуючи світловим вказівниками. А традиційний джазовий концерт Jazz at the Ministergardens намічений на 19 жовтня.

Протягом всіх фестивальних вечорів і ночей до послуг мешканців та гостей міста будуть спеціальні автобуси, річкові трамвайчики, велотаксі і навіть повітряну кулю. Всі ці види транспорту прикрашені різнокольоровими лампочками.

Туристам з Росії слід пам'ятати, що Німеччина є однією з країн Шенгену з рекордно довгим очікуванням візи. У середині липня запис на подачу документів в московській дипмісії ведеться вже на самий кінець серпня; так що для відвідин фестивалю в жовтні зараз саме час подавати документи.
25 июля 2012, 12:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт