» Отдых » Новости туризма

Заборона на продаж алкоголю в Єгипті не торкнеться туристів

    всего 84291 отеля

Заборона на продаж алкоголю в Єгипті не торкнеться туристів

Під час мусульманських свят в Єгипті не продаватимуть алкоголь. Незважаючи на те, що відповідне розпорядження підписав міністр туризму Єгипту Мунір Фахрі Абдель-Нур, туристів новий закон не торкнеться: їм як і раніше дозволено пити в будь-який час року.

Як повідомляє eTurboNews з посиланням на єгипетське державне інформаційне агентство MENA, заборона на торгівлю алкоголем в мусульманські свята діяв 30 років, і останні два десятиліття, набуваючи ліцензію на продаж спиртного, власники закладів і магазинів погоджувалися з ним. Тепер ця заборона вирішили закріпити законодавчо, як зазначив Абдель-Нур, "з поваги до почуттів мусульман".

Відтепер порція алкоголю в барі може призвести до серйозним наслідком для жителя Єгипту або будь-якого іншого мусульманина. Причому покарання чекає як покупця алкоголю, так і продавця. За ісламськими законами, вживання алкоголю категорично заборонено в будь-який час, але особливо строго заборони та обмеження дотримуються під час священного місяця Рамадан та інших мусульманських свят.

Туристичні влада Єгипту підкреслюють, що на гостей країни іншого віросповідання нові обмеження не поширяться. Туристам як і раніше можна буде вживати алкоголь, коли їм цього захочеться. Однак під час Рамадану з поваги до місцевого населення їм все ж краще утримуватися від розпивання спиртного в громадських місцях, обмежуючись територією свого готелю.
25 июля 2012, 09:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт