» Отдых » Новости туризма

Новий італійський готель розмістився в замку X століття

    всего 84291 отеля

Новий італійський готель розмістився в замку X століття

У Тоскані відкрився п'ятизірковий бутик-готель Castello di Casole - A Timbers Resorts Hotel & Residences, який розмістився в замку X століття.

Замок оточений виноградниками і оливковими гаями. У готелі 41 сьют, оформлений в п'яти різних стилях, а також двоповерховий пентхаус Bargagli площею 311 квадратних метрів з терасою і трьома спальнями.

У готельному ресторані Ristorante Tosca постояльцям запропонують страви тосканської кухні, для приготування яких шеф-кухар Даніель Сірка використовує свіжі овочі та фрукти, вирощені в садах готелю, а також оливкова олія, вироблене на території маєтку, де розташовується готель.

Крім ресторану, в інфраструктуру готелю входять піцерія для гурманів Pazzia, кава-бар, галатерія і бар Visconti, що носить ім'я італійського кінорежисера Лукіно Вісконті, який тут колись жив.

До послуг гостей також спа-центр, обладнаний у колишньому винному погребі й розташовує сім'ю процедурними кабінетами. На території готелю знаходиться відновлена каплиця XVIII століття, де можна проводити весільні церемонії.

Вартість проживання в готелі - від 630 євро за ніч. До 31 серпня можна забронювати спеціальна пропозиція Book Four, Stay Free і отримати четверту ніч в подарунок, пише Hoteldeluxes. com.
10 июля 2012, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт