» Отдых » Новости туризма

Пороми на острів Раб відправляються від порту Стініца

    всего 84291 отеля

Пороми на острів Раб відправляються від порту Стініца

На початку липня почав роботу порт Стініца (Stinica, 80 кілометрів на південний схід від Рієки). Він буде обслуговувати пасажирські поромні перевезення між континентальним берегом Хорватії і островом Раб.

Раніше морські прогулянки і поромна переправа на острів Раб здійснювалися з причалу міста Яблонац (Jablanac). Порт Стініца знаходиться всього в парі кілометрів північніше і буде спеціалізуватися на поромній переправі туристів з автомобілями.

У порту Стініца побудовані три вантажно-розвантажувальні рампи. Довжина причалу - 90 метрів, що достатньо для швартування 120-метрових суден. Будівництво нового комплексу було необхідно у зв'язку із зростанням кількості пасажирських і транспортних поромів і великих розмірів суден, які з'єднують острів Раб і материк, відзначає туристичний офіс Хорватії.

Пороми від Яблонаца і Стініци прибувають на острів Раб в порт Мішняков (Mišnjak). Наступним етапом розвитку поромного сполучення між континентальною Хорватією і Рабом буде реконструкція причалу в Мішняков.

Острів Раб, який лежить в самому центрі островів регіону Кварнер, є популярним морським курортом Хорватії.
05 июля 2012, 12:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт