» Отдых » Новости туризма

Нові водні гірки в американських парках розваг

    всего 84291 отеля

Нові водні гірки в американських парках розваг

У парку розваг Holiday World в місті Санта-Клаус (Santa Claus, штат Індіана) з'явилася найдовша водна гірка в світі.

Гірка Mammoth розташована в парковій зоні Splashin 'Safari і складається з 7 "пагорбів" b безлічі поворотів; її довжина - 537 метрів, а висота - 21 метр. Скачуються з неї на спеціальних блоках крісел, укріплених на надувних балонах. У деякі миті любителі високих швидкостей зможуть навіть відчути себе в невагомості, повідомляє MSNBC.

Літо 2012 року взагалі виявиться багатим на нові водні розваги. Наприклад, в Денверському аквапарку Water World (штат Колорадо) з'явиться гірка Mile High Flyer. Вона менше, ніж Mammoth, але теж вражає: 5 "пагорбів" і безліч поворотів, а максимальна швидкість, яку можна розвинути на ній, досягає 30 кілометрів на годину.

Парк Six Flags Hurricane Harbor в Джексоні (Jackson, Нью-Джерсі), теж обзавівся новинкою - гіркою King Cobra. Катаються, летячи зі швидкістю 50 кілометрів на годину, відчувають себе немов у череві гігантської рептилії. Потім вони опиняються на пологому схилі, на висоті в 7 метрів над водою і під ухилом в 50 градусів, а потім падають в басейн, проскакуючи крізь зуби кобри.
10 июня 2012, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт