» Отдых » Новости туризма

Пляж Ялти втретє відзначений Блакитним прапором

    всего 84291 отеля

Пляж Ялти втретє відзначений Блакитним прапором

Міжнародним знаком якості - "Блакитним прапором" - в третій раз відзначений Масандрівський пляж в Ялті. Церемонія вручення сертифікату відбулася днями.

Масандрівський пляж в 2007 році був визнаний кращим в Криму. Він має у своєму розпорядженні як звичайними, так і VIP-секторами, де відвідувачі знайдуть невеликі дитячі басейни, бамбукові будиночки для відпочинку, зручні лежаки з бамбуковими парасольками і багато іншого. До послуг відпочиваючих на пляжі - водні велосипеди, скутери, водні лижі і дельтаплани. Гості можуть також взяти участь у шаховому турнірі, відпочити в барі чи ресторані. Вечорами пляж прикрашають світломузичні фонтани.

"Блакитний прапор" присуджується за результатами тестування піску і води, а також з урахуванням ступеня оснащеності пляжів і морських причалів. У Росії немає жодного пляжу, удостоєного "Блакитного прапора", зате на Україні таких пляжів - сім: три в Євпаторії, три в Ялті і один у місті Ілічевський Одеської області.

"Блакитний прапор" видається строком на один рік з правом подальшого підтвердження дотримання умов стандартів програми. (За матеріалами сайту міністерства курортів і туризму Автономної Республіки Крим).
08 июня 2012, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт