» Отдых » Новости туризма

На український авіаринок виходить турецький лоукост

    всего 84291 отеля

На український авіаринок виходить турецький лоукост

Турецька лоукост- авіакомпанія Onur Air, що конкурує на внутрішніх маршрутах з гігантом Turkish Airlines, виходить на український ринок.

Так, компанія пропонує ціну на рейс Одеса - Стамбул за ціною 29 євро, включаючи всі збори. Купити квитки можна до 17 листопада, час подорожі - з 21 листопада по 30 грудня 2011 року. У той же час, ціна на рейс без урахування акції становитиме 69 євро.

Варто відзначити, що в своєму рекламному повідомленні Onur Air позиціонує Одесу як торговий, культурний і туристичний центр України. Рейси з Південної Пальміри будуть проводитися три рази на тиждень - понеділок, середа та п'ятниця. Відправлення з Одеси о 14:05, зі Стамбула - 11:40.

Відзначимо, що Onur Air, найбільша приватна турецька авіакомпанія, володіє парком в 33 літаки і базується в аеропорту Ататюрк в Стамбулі. На внутрішніх рейсах конкурує з Turkish Airlines.

Нагадаємо, що, як обіцяють українські власті, до літа 2012 року пасажири відчують якісні та цінові зміни на ринку авіаперевезень в Україні.
16 ноября 2011, 15:56


Тэги: OnurAir





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт