» Отдых » Новости туризма

Зимові курорти Болгарії відкриють сезон катання в грудні

    всего 84291 отеля

Зимові курорти Болгарії відкриють сезон катання в грудні

На болгарському гірськолижному курорті Банско зимовий сезон буде офіційно відкритий 17 грудня. У цьому році тут очікується зростання інтересу з боку туристів з Росії, а також Великобританії, Греції та Македонії.

Банско - адміністративний центр Пірінськіх краю. Місто відоме своєю відмінно збереглася архітектурою, а навколо нього розташоване 15 кілометрів гірськолижних трас на висотах від 1100 до 2500 метрів, 8 підйомників і 8 кілометрів рівнинної лижні.

У Банско з середини грудня зазвичай встановлюється міцний, до двох метрів, сніговий покрив, який тримається до середини травня. Сезон допомагають продовжувати 44 сніжні гармати. Середня січнева температура в самому містечку -1 ° С, а в Пірінськіх горах - від 0 ° С до -16 ° С.

Готовий до зустрічі туристів і інший популярний курорт - Боровець. Це найбільший і найстаріший центр зимового відпочинку в країні. Він лежить на висоті 1350 метрів, на північних схилах гори Ріла.

До майбутнього зимового сезону в Боровце було закуплено 25 нових снігових гармат, а система подачі штучного снігу в зоні катання "Сітняково" тепер повністю автоматизована. Це дозволить почати сезон не пізніше 20 грудня і закрити в кінці квітня.
16 ноября 2011, 15:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт