» Отдых » Новости туризма

РЖД на кінець-то відновлює продаж квитків в Україну на період з 3 грудня

    всего 84291 отеля

РЖД на кінець-то відновлює продаж квитків в Україну на період з 3 грудня

Російські залізниці поступово відновлюють продаж квитків на потяги в напрямку України (в тому числі транзитні), що відправляються після 3 грудня, повідомила прес-служба РЗ.

"Продаж квитків відкривається поступово, по мірі надходження зміненого розкладу потягів на території залізничних адміністрацій сусідніх країн", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в кінці жовтня РЖД тимчасово припиняла продаж квитків на потяги в повідомленні з Україною і прямують транзитом через її територію відправленням після 3 грудня через рішень Верховної Ради щодо переходу на зимовий час.

У повідомленні нагадувалося, що 20 вересня 2011 року Верховна Рада України прийняла рішення про скасування переходу на зимовий час. Дане рішення спричинило необхідність коректування розкладу руху поїздів далекого прямування в повідомленні з Україною і поїздів, що прямують транзитом через її територію. ВАТ ФПК було змушене обмежити до 30 діб терміни попереднього продажу квитків на ці потяги, відправленням з початкових станцій з 30 жовтня 2011 року. 18 жовтня 2011 Верховна Рада скасувала раніше ухвалене рішення про скасування переходу на зимовий час. Дана дія знову тягне необхідність переробки розкладу.

"До введення нового, відкоригованого відповідно до нових умов, графіка руху, ВАТ ФПК знову змушене тимчасово закрити продажу квитків на поїзди далекого прямування, що курсують в повідомленні з Україною і прямують транзитом через її територію з датою відправлення після 3 грудня 2011 року", - йдеться в повідомленні.
15 ноября 2011, 15:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт