» Отдых » Новости туризма

Поїзд Москва - Берлін може бути продовжений до Парижа

    всего 84291 отеля

Поїзд Москва - Берлін може бути продовжений до Парижа

Російські залізниці мають намір продовжити поїзд № 13/14 Москва - Берлін до Парижа. Зараз у ньому курсує безпересадочний вагон до Парижа, однак з 10 грудня туди приблизно буде відправлятися основний склад поїзда. Періодичність - від трьох до п'яти днів на тиждень, залежно від сезону. Графік на ділянці Москва - Берлін кардинально не зміниться: потяг відправлятиметься з Москви вранці і прибуватиме в Берлін вранці наступного дня.

Основні зміни торкнуться пасажирів, які прямують далі Берліна. Зараз паризькі вагони відстоюються в Берліні цілий день, після чого їх чіпляють до нічного поїзду до Парижа, куди вагони прибувають на ранок третього дня шляху. У новому розкладі з 10 грудня склад буде йти в Париж без відстою в Берліні, і таким чином, прибуде в Париж ввечері другого дня шляху. Незважаючи на прискорення, частина туристів може залишитися незадоволеною нововведенням: їм доведеться платити за зайву ніч у готелі, не отримавши при цьому додаткового дня в Парижі.

Зворотний графік, по всій видимості, буде мати ті ж недоліки: ранкове відправлення з Парижа, вечірній з Берліна і прибуття в Москву пізно ввечері другого дня шляху. Нагадаємо, що існують і альтернативні маршрути до цих європейських столиць. Зокрема, поїзд № 21/22 відправляється з Москви близько опівночі, і опівночі наступної доби прибуває в Берлін. У ньому є вагони до Амстердама і Базеля, якими можна користуватися для подорожей в Париж з пересадкою в Німеччині чи Нідерландах. У цьому випадку доїхати до Парижа або назад можна за дві ночі і один день.
29 сентября 2011, 23:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт