» Отдых » Новости туризма

У Thai Airways з'явиться ще одна дочірня авіакомпанія

    всего 84291 отеля

У Thai Airways з'явиться ще одна дочірня авіакомпанія

Національний перевізник Таїланду Thai Airways має намір запустити до літа 2012 року дочірнє авіакомпанію. Вона займеться перевезеннями спочатку всередині Таїланду, а потім і в сусідні країни. Компанія буде іменуватися Thai Smile.

За задумом Thai Airways, новий перевізник займе проміжну нішу між преміум-сегментом, в якому працює сама Thai Airways, і жорсткої бюджетної моделлю, застосовуваної Thai AirAsia. На борту Thai Smile буде безкоштовне харчування, також не доведеться платити за вибір місця і провіз багажу. Польоти дозволять набирати милі в програмах лояльності Thai Airways та Star Alliance.

Компанія почне польоти з двома літаками Airbus A320: в Таїланді нікому не приходить в голову, подібно російським авіавладою, виставляти божевільні вимоги про наявність мінімум десяти чи двадцяти літаків у парку. Першими маршрутами будуть лінії з Бангкока (аеропорт Suvarnabhumi) в Убонратчатхані, Удонтхані, Кхонкен, Чіанграй і Сураттхані. Там Thai Smile замінить рейси самої Thai Airways.

Потім мережа дочірньої компанії буде поширена на інші аеропорти Таїланду і сусідніх країн. У 2013 році флот передбачається довести до 11 літаків Airbus A320 на 174 місця. Інша дочірня компанія Thai Airways - Nok Air - продовжить літати по внутрішніх маршрутах з другого бангкокського аеропорту Don Muang.
29 сентября 2011, 22:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт