» Отдых » Новости туризма

Європарламент виступив на підтримку безвізового режиму з Росією

    всего 84291 отеля

Європарламент виступив на підтримку безвізового режиму з Росією

У Росії, багато років добивається введення безвізового режиму з ЄС, з'явився новий союзник - Європарламент. 27 вересня євродепутати ухвалили резолюцію, що закликає спростити процедуру отримання віз для громадян низки країн, у тому числі і Росії. І хоча резолюції Європарламенту не мають юридичної сили - російським дипломатам документ допоможе в ході переговорів з європейськими чиновниками.

Ухвалена Європарламентом резолюція "Європа - туристичний напрям номер один у світі" спрямована на зміцнення позицій ЄС у боротьбі за світові турпотоки. А туристи з країн БРІК (Бразилія, Росія, Індія, Китай) - світові лідери як за кількістю поїздок, так і за витратами в ході подорожі.

При цьому практично в усіх напрямках при загальному збільшенні турпотоку в 5-15% зростання кількості туристів з Росії становить від 20% до 100% і навіть більше. Таким чином, російський ринок - один з найбільш швидкорослих та перспективних; саме тому, вирішили в Європарламенті, необхідно закріплювати цю тенденцію.

Резолюція пропонує Єврокомісії спільно з державами - членами ЄС активніше домовлятися з країнами БРІК, щоб потік туристів не припинявся навіть в низький сезон, повідомляє Комерсант. У якості однієї з найважливіших заходів Європарламент рекомендує якщо не повністю скасувати, то хоча б істотно полегшити процес отримання віз.
29 сентября 2011, 17:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт