» Отдых » Новости туризма

На Балі приїжджає все більше туристів

    всего 84291 отеля

На Балі приїжджає все більше туристів

На 26,7%, до 31,6 тисячі чоловік, виросло число російських туристів, що побували на індонезійському острові Балі в першому кварталі нинішнього року. Загальний в'їзний турпотік на острів за той же період збільшився на 13,4% - до 849 тисяч чоловік.

Найбільше туристів приїжджають на Балі з Австралії - 211 тисяч за перший квартал (зростання 35%). На другому місці Китай - 71,2 тисячі, далі - Малайзія (52,5 тисячі) і Великобританія (32 тисячі). На п'ятому місці - Росія, повідомляє Rata-News.

Цікаво, що всього двома роками раніше найбільш численними гостями Балі були європейці, при цьому їх загальне число за перші шість місяців 2009 року склало 247 000 чоловік. А росіяни в той час були сьомими за чисельністю.

За даними статистичного управління острови, більшість туристів в'їжджають на Балі через аеропорт. Тільки близько 12 тисяч осіб у першому кварталі 2011 року прибули на круїзних лайнерах. До кінця нинішнього року острів планує прийняти 2,8 мільйона туристів (у 2010 році тут побувало 2,6 мільйона чоловік).

Острів Балі, лежачий між островами Ява і Ломбок, є найбільш розвиненим туристичним регіоном Індонезії. Його головна визначна пам'ятка - пляжі і морські курорти, що привертають гостей своїми прекрасними ландшафтами і можливостями для дайвінгу.
04 июля 2011, 11:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт