» Отдых » Новости туризма

Страйки британських прикордонників і французьких таксистів створять незручності туристам

    всего 84291 отеля

Страйки британських прикордонників і французьких таксистів створять незручності туристам

Сьогодні о 18. 00 у Великій Британії почнеться масовий страйк державних службовців, до якої приєднаються співробітники міграційних служб і митники. Це неминуче призведе до масових затримок туристів в аеропортах, морських портах і прибулих в країну через Євротунель.

Страйк, яка триватиме більше доби (до 24. 00 четверга), стане найбільшою подібною акцією в країні з 1926 року. Страйкуючі виступають проти пенсійних реформ, ініційованих британським урядом, пише TravelMole.

Близько 70% співробітників прикордонслужб припинять роботу ввечері, і, за прогнозами експертів, це викличе справжній хаос на кордонах країни - мандрівникам доведеться вистоювати величезні черги, щоб пройти прикордонний контроль.

Організатори страйку заздалегідь попереджали авіакомпанії про акцію протесту, щоб ті запропонували пасажирам перенести політ на інший день. Однак пропозицією скористалися небагато. Людям, прибулим в країну морем і по залізниці, також доведеться запастися терпінням, щоб перетнути кордон.

Крім того, стало відомо, що паризькі таксисти також сьогодні оголосили страйк. Це створить додаткові труднощі для пасажирів, які намагаються дістатися до столиці Франції з аеропортів.
29 июня 2011, 15:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт