» Отдых » Новости туризма

Термін безвізового перебування в Туреччині збільшений до 60 днів

    всего 84291 отеля

Термін безвізового перебування в Туреччині збільшений до 60 днів

Кабінет міністрів Туреччини ухвалив рішення продовжити термін безвізового перебування громадян РФ з 30 до 60 днів. Цей безвізовий режим діятиме до 31 грудня 2011 року, повідомляє турецьке урядове видання Resmi Gazete.

Нагадаємо, після обопільної скасування в'їзних віз між Росією і Туреччиною росіяни, які звикли відпочивати в цій країні по два-три місяці, змушені були або виїжджати з країни після закінчення 30- денного терміну, або отримувати тимчасовий вид на проживання, надаючи безліч паперів, або оформляти візу на тривалий термін заздалегідь ( при цьому час очікування становив два місяці ). Це змусило багатьох відмовитися від літнього відпочинку в Туреччині. Щоб остаточно не втратити цю категорію відпочиваючих, місцеві власті пішли на збільшення терміну безвізового перебування в країні російських туристів до 60 днів. При цьому, як і раніше без візи в Туреччині російський турист може перебувати в цілому не більше 90 днів на півріччя.
03 июля 2011, 21:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт