» Отдых » Новости туризма

Східне узбережжя Австралії завалило снігом

    всего 84291 отеля

Східне узбережжя Австралії завалило снігом

Канберра, 12 травня. Сильний снігопад обрушився в четвер на східне узбережжя Австралії. Основний удар стихії припав на територію найбільш густонаселеного штату країни Новий Південний Уельс, передає Euronews.

За словами представника метеослужби Христини Реплі, причиною настільки незвичайних для даної пори року і кліматичної зони опадів ( у Південній півкулі глибока осінь ) є екстремально низькі температури.

«Травень визнаний найхолоднішим за останні десять років, - підкреслила метеоролог. - Адже стовпчик термометра в багатьох районах опустився нижче нульової позначки. Незважаючи на те, що погода на найближчі дні збережеться досить сонячної, західні вітри несуть з собою холодний атмосферний фронт, що призведе до ще більшого похолодання ».

Через снігові замети департамент транспорту ухвалив рішення про закриття частини шосе, що з'єднує населені пункти між Літгоу і Батерст. Місцевим жителям рекомендовано утриматися від незапланованих поїздок.
12 мая 2011, 08:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт