» Отдых » Новости туризма

Росавіація заборонила 11 російським авіакомпаніям виконувати чартерні рейси

    всего 84291 отеля

Росавіація заборонила 11 російським авіакомпаніям виконувати чартерні рейси

Федеральне агентство повітряного транспорту (Росавіація) оприлюднило список авіакомпаній, яким відмовлено у допуску до виконання міжнародних чартерних рейсів. Деякі чартерні програми з тих, яким тепер не судилося відбутися, повинні були початися вже сьогодні.

Як повідомляє RATA-news, для учасників туристичного ринку це рішення Росавіації виявилося повною несподіванкою. У списку 11 авіакомпаній - дві московські та дев'ять регіональних. Сьогодні, 25 квітня, повинні були стартувати ланцюжка в болгарські Бургас і Варну авіакомпанії "Татарстан" і в туніську Енфіду авіакомпанії "Північний вітер". На 27 квітня були намічені рейси того ж "Татарстану" в Грецію - на Закінф, в Іракліон і Салоніки, 28 квітня - на Родос. На 29 квітня заплановано початок польотів "Якутії" в Барселону, на 30 квітня - "Уральських авіаліній" в Неаполь, "Татарстану" - в Ріміні, Неаполь, а також в хорватські Пулу і Спліт. Тури, забезпечує цими чартерами, давно розпродані. На чому тепер полетять туристи - невідомо. Та й на більш пізні старти польотних програм - травень і початок червня - знайти заміну "відмовників" буде дуже важко.

Крім того, авіакомпанія "Таймир" втратила рейси в Бодрум, "Саратовські авіалінії" - в Стамбул, "Нордавіа" - на Пальма-де-Майорку і Ібіцу, "Північний вітер" - в Монастір і Енфіду, "Оренбурзькі авіалінії" - в Ханью , Кос і Монастір. Sky Express позбувся вильотів в Бургас, Пардубіце і Дрезден. Шість напрямків втратили "Уральські авіалінії": Салоніки, Ріміні, Неаполь, Анталья, Пула і Тіват. Семи напрямків позбулися "Кавмінводиавіа": Бургас, Анталья, Бодрум, Пула, Дубровнік, Спліт і Задар. Вісім напрямків втратила "Якутія": Брно, Барселона, Пальма-де-Майорка, Ріміні, Трієст, Кальярі, Анталья і Стамбул. У дев'яти напрямах відмовлено авіакомпанії "Ямал": Керкіра, Родос, Констанца, Дубровник, Спліт, Пула, Задар, Тіват і Подгоріца.

Найгірше справи йдуть у авіакомпанії "Татарстан". Їй відмовлено в польотах з Москви в усі заявлені аеропорти Болгарії (два напрями), Греції (сім напрямків), Італії (два напрями), Хорватії (чотири напрями), а також в Барселону, чеський Пардубіце і чорногорський Тіват.

Росавіація і Ростуризм неодноразово попереджали туроператорів, щоб ті продавали тільки підтверджену перевезення. Самі авіакомпанії традиційно переконують туроператорів, що жодних проблем з допуском не буде, але перевірити цю інформацію ніде, оскільки Росавіація зберігає мовчання аж до офіційної публікації прийнятих рішень, яка відбувається із затримкою. Щоб не втратити ринок, туроператори продають путівки на свій страх і ризик. Тепер їм доведеться екстрено вирішувати, як відправляти туристів на відпочинок.

На думку експертів чартерного ринку, кількість виданих Росавіації дозволів не забезпечує необхідного обсягу річної перевезення з Москви. Знайти додаткові борту у авіакомпаній, які мають допуски, буде вкрай складно, оскільки повітряний парк московських перевізників обмежений.
25 апреля 2011, 13:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт