» Отдых » Новости туризма

Новий розкішний готель відкрився в Сінгапурі

    всего 84291 отеля

Новий розкішний готель відкрився в Сінгапурі

У Сінгапурі розкрив свої двері для перших гостей п'ятизірковий Movenpick Heritage Hotel Sentosa. Готель розташований в самому центрі острова Сентоса. З вікон номерів готелю відкривається вид на Південно-Китайське море і парк Мерліон (Merlion Park).

Готель складається з двох окремих будівель - крила Heritage wing, що розташувався в історичній будівлі в колоніальному стилі, побудованому в 40-ті роки ХХ століття, і нового крила Contemporary wing. В інтер'єрах Movenpick Heritage Hotel Sentosa, над якими працювали японські дизайнери, історичний колоніальний колорит поєднується з сучасним духом Сінгапуру.

В даний час працює тільки сучасне крило готелю, в якому розташовуються 129 елегантно оформлених номерів і сьютов, бари і ресторани, місця для відпочинку та розваг, а також зали для проведення ділових зустрічей і конференцій. Деякі сьюти мають свої дворики з традиційними японськими банними - Онсен, а пентхауси - власні басейни на даху. Всі кімнати оснащені високошвидкісним бездротовим доступом в інтернет і рідкокристалічними телевізорами з вбудованою медіасистеми, повідомляє прес-служба готелю.

Повністю оновлений історичний корпус Heritage відкриється до кінця 2011 року і запропонує гостям ще 61 просторий номер і сьюти, а також ресторани і бари.

Вартість проживання в новому готелі - від 270 сінгапурських доларів ($ 218) за двомісний номер без сніданку.
24 апреля 2011, 14:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт