» Отдых » Новости туризма

Попередження лікарів туристам в Туреччині

    всего 84291 отеля

Попередження лікарів туристам в Туреччині

У Туреччині, яка відноситься до однієї з країн з напруженою ендемічної обстановкою, широко поширений Гепатит А, повідомляє туристичний німецький Інтернет-портал Imagetours.

Готель займає територію в 160. 00 кв. м і розташований на березі моря в селищі Кіріш, в 8 км від Кемера, в 63 км від аеропорту Анталія.

Тому туристам, які планують відрядження та поїздки на відпочинок до Туреччини, фахівці з Об'єднання Німецьких Терапевтів (BDI) зі штаб-квартирою у Вісбадені, настійно рекомендується проявляти обережність, в'їжджаючи на територію країни, і, по-можливості, перед поїздкою пройти процедуру вакцинації.

Крім того, перебуваючи в Туреччині, не варто купувати продукти на вулицях і на ринках і пити небутілірованную воду, але, навіть перебуваючи в закритому готельному комплексі, є ризик заразитися, оскільки найчастіше вірус потрапляє в організм з водою і забрудненими продуктами харчування. Тривалість виживання вірусу в продуктах сягає 1 року.

У Нідерландах, за відомостями BDI, з початку 2010 року було зареєстровано 14 випадків зараження гепатитом А, а джерелом зараження стали в'ялені помідори, імпортовані з Туреччини. У Франції з грудня 2009 року загальна кількість хворих становить 55 осіб, багатьом з них знадобилася госпіталізація. Причиною цього спалаху французькі епідеміологи вважають ті ж помідори з Туреччини.
24 марта 2010, 18:07


Тэги: Турция





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт