» Отдых » Новости туризма

Де відпочивають мільярдери

    всего 84291 отеля

Де відпочивають мільярдери

Економічна криза не оминула найбагатших людей світу: їх збитки обчислюються астрономічними сумами. Але відбилося це на їх відпочинок в минулому році? Бути може, коли багато рядових сім'ї взагалі змушені були відмовитися від відпускних вояжів, заможні персони зайняли їх місце в дешевих турецьких готелях all-inclusive? Ні, мільярдери не поспішають розлучатися зі своїми звичками: вони як і раніше продовжують витрачати на відпочинок суми, порівнянні з бюджетом деяких країн, що розвиваються. Де ж краще відпочивати знаменитості?

Економічна криза не оминула найбагатших людей світу: їх збитки обчислюються астрономічними сумами. Але відбилося це на їх відпочинок в минулому році? Бути може, коли багато рядових сім'ї взагалі змушені були відмовитися від відпускних вояжів, заможні персони зайняли їх місце в дешевих турецьких готелях all-inclusive? Ні, мільярдери не поспішають розлучатися зі своїми звичками: вони як і раніше продовжують витрачати на відпочинок суми, порівнянні з бюджетом деяких країн, що розвиваються. Де ж краще відпочивати знаменитості?

Опра Уїнфрі: Антигуа
Самая відома телеведуча світу Опра Уїнфрі обожнює Кариби. Незважаючи на те, що їй належать величезні ділянки землі на чудових каліфорнійських землях Мауї і Монтесіто, Опра прагне відпочивати в тиші і спокої під величезними пальмами на омиваних кришталево чистими водами карибських пляжах. Для цього вона їздить на узбережжі Антигуа, де її сусідами зазвичай бувають такі знаменитості, як Ерік Клептон.

Річард Бренсон: Британські Віргінські острови
Втім, Кариби - це справжній заповідник мільярдерів з різних країн. Батько-засновник корпорації Virgin Річард Бренсон, мабуть, вирішивши у черговий раз пограти словами, прикупив собі острів Некер - один з Британських Віргінських островів, і побудував там восьмикімнатні особняк в балійском стилі. На оточеному бірюзовими водами шматочку суші можна полежати на мягчайшій дрібнозернистому піску, поплавати серед оточуючих Некер коралових рифів або зайнятися будь-якими іншими водними видами спорту. Бренсон містить повний штат прислуги, включаючи особистого кухаря і масажистку. До речі, знаменитий підприємець час від часу здає свої володіння. Так що якщо вам нікуди буде податися відпочити, а в кишені виявляться зайві сотні доларів, ви цілком можете теж там оселитися, прихопивши з собою до 28 гостей.

Пол Аллен: яхта «Октопус»
Але довго перебувати на одному місці, нехай навіть і на розкішному острові, утомливо. І тому співзасновник Microsoft Пол Аллен відпочинку на твердій землі воліє плавання на своїй мегаяхту, що обійшлася йому в 200 мільйонів доларів. У цьому плавучому п'ятизірковому готелі є не тільки банальні басейн та кінотеатр. До послуг господаря і його гостей є баскетбольний майданчик, парочка вертольотів і сама справжня підводний човен на 10 осіб. Обслуговує це диво кораблебудування екіпаж у 60 чоловік.

Роман Абрамович: Wildcat Ridge, Колорадо, США
Не всі сильні світу цього люблять піщані пляжі, пальми і теплі країни. Роман Абрамович, якщо тільки він не подорожує на своїй 170-метровій яхті, зазвичай вибирає для відпочинку країни з холодним кліматом. Власник футбольного клубу «Челсі» любить покататися на лижах, і тому прикупив собі невелике, всього 80 гектар, ранчо Wildcat Ridge недалеко від знаменитого гірськолижного курорту Аспен в Колорадо.

Білл Гейтс: Західна Гренландія
Ще один любитель холоду - Білл Гейтс. Після того, як в 2008 році найзнаменитіший комп'ютерник світу покинув Microsoft, він зайнявся благодійністю і тому зі своєю дружиною Меліндою проводить багато часу в Африці. Мабуть, спека йому набридає, і відпочивати він воліє в Гренландії, в центрі лижного спорту Apussuit Adventure Camp. Це по-справжньому дикий куточок світу. Навіть у містах цієї країни досить безлюдно, а вже на віддаленому курорті на заході острова, де немає навіть підйомників, і зовсім безлюдно.

Франсуа-Анрі Піно: Ібіца, Іспанія
Хоча більшість мільярдерів не люблять знаходитися на увазі і уникають журналістів, Франсуа-Анрі Піно, син магната Франсуа Піно, який підкорив світ моди і мистецтва, зробив справжній подарунок папарацці, відправившись в 2008 році зі своєю подругою актриса Сальма Хайєк на Ібіцу. Фотографи без праці підкараулили парочку, ніжаться на цьому середземноморському березі, і їх знімки потрапили в таблоїди всього світу. Однак дівчину це не збентежило: вона була настільки зачарована Піно (або, принаймні, Ибицей), що на наступний день Святого Валентина вийшла за нього заміж.

Мукеш Амбані: Мумбаї, Індія
Однак не всім мільярдерам подобається долати моря і океани, щоб відпочити у власному заміському будинку. Індійський телекомунікаційний магнат Мукеш Амбані воліє розслаблятися на батьківщині. Для цього він вирішив облаштувати собі житло в Мумбаї в належному йому екстравагантному 27-поверховому хмарочосі вартістю близько мільярда доларів. Будована нині резиденція багатія займе чотири поверхи, і там буде все найнеобхідніше для скромного мілліардерского відпочинку: відкритий сад, великий танцювальний зал з люстрою, що займає 4/5 стелі, студія йоги і особлива крижана кімната, де можна сховатися від індійської спеки.

24 марта 2010, 12:41


Тэги: богатые тоже плачут, миллиардер, отдых, шик, шикарный отдых





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт