» Отдых » Новости туризма

Крадіжка багажу в київському Борисполі продовжує залишатися проблемою

    всего 84291 отеля

Крадіжка багажу в київському Борисполі продовжує залишатися проблемою

Тривають скарги пасажирів на систематичне злодійство речей з багажу в київському аеропорту Бориспіль. Як стверджують потерпілі, найбільшому ризику піддається багаж транзитних пасажирів, які проводять в Борисполі кілька годин (а їхні валізи тим часом лежать в багажному відсіку). Одна з пасажирок розповіла, що лежав в її багажі конверт з декількома купюрами був розкритий як на шляху туди, так і на шляху назад. Пошкоджена була і упаковка інших речей у валізі.

В одному з щоденників у LiveJournal описується технологія злодійства в Борисполі. За твердженням автора, при вильоті з Києва нечисті на руку вантажники проявляють інтерес лише до певних сумкам, при просвічуванні яких на контролі безпеки всередині було відмічено щось цінне. Автор рекомендує не класти в багаж нічого цінного - тільки одяг і тому подібні речі. На прильоті можливості попередньо заглянути в сумку у вантажників немає, а тому атаці може зазнати будь валізу.

Міні-замки, які пасажири часто вішають на здаваний багаж, справі не допомагають - за твердженням автора, безліч таких збитих вантажниками замочков лежать потім в багажному відсіку літака. Він радить замість цього обмотувати багаж плівкою - тоді в ньому принаймні можна буде поширюють непомітно. За деякими відомостями, мало ризикують пасажири ряду зарубіжних перевізників, які користуються в Києві послугами хендлінгової компанії Swissport замість звичайного Хендлінг Борисполя.
28 марта 2011, 11:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт