» Отдых » Новости туризма

Стати ближче королівської сім'ї Великобританії пропонує лондонський готель

    всего 84291 отеля

Стати ближче королівської сім'ї Великобританії пропонує лондонський готель

Ще один розкішний лондонський готель розробив спецпропозиція, приурочене до майбутньої 29 квітня королівського весілля. Шанувальникам британського принца Вільяма та його нареченої Кейт Міддлтон пропонують унікальну шестиденний програму Royal Wedding package, яка створена за участю наближених королівської сім'ї.

Учасники програми будуть проживати в одному з кращих номерів готелю Mandarin Oriental Hyde Park і зможуть відвідати Кенсінгтонський палац, маєток сера Уїнстона Черчилля Чартвелл (Chartwell), Спенсер -Хаус (Spencer House) - аристократичний особняк, що належить родині покійної принцеси Діани, фамільне маєток роду Спенсерів Елторп (Althorp) і Вестмінстерське абатство.

У Чартвеле, розташованому в графстві Кент, можна буде познайомитися з нащадками Черчілля і навіть пообідати в їх приватному будинку. У родовому маєтку принцеси Діани Елторп туристів чекає ланч, на якому будуть присутні і члени сім'ї Спенсерів.

Напередодні вінчання гостям буде запропонований вечерю з членами королівської сім'ї в їх лондонському приватному будинку, повідомляє VisitBritain. 29 квітня вони зможуть помилуватися весільним ходою з тераси на даху Інституту сучасного мистецтва (Institute of Contemporary Art), звідки відкривається чудовий вид. Саме вінчання буде проходити у Вестмінстерському абатстві, і вранці після церемонії гості зможуть відвідати собор і зустрітися з настоятелем.

У програму Royal Tour package входить також відвідування Британського музею, приватного Зборів Уоллеса (Wallace Collection) і вечеря від готелю Mandarin Oriental Hyde Park на вибір: в барі Boulud або в ресторані "зоряного" шеф-кухаря Хестона Блюменталя Dinner by Heston Blumenthal.

Програма триває з 26 квітня по 1 травня, вартість туру - від 13,5 тисячі фунтів (близько 15,5 тисячі євро) на одну людину і від 22,5 тисячі фунтів (25,6 тисячі євро) - для сімейних пар.
27 марта 2011, 19:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт