» Отдых » Новости туризма

Виставка, присвячена піратам, проходить в американському Денвері

    всего 84291 отеля

Виставка, присвячена піратам, проходить в американському Денвері

До виходу в прокат четвертої частини "Піратів Карибського моря" залишилося два місяці. Але шанувальники піратів і їх романтичного минулого зможуть вже зараз поринути в світ захоплюючих пригод - в Колорадському Денвері, в Музеї природознавства і науки, відкрилася виставка Real Pirates. Це перша в світі експозиція, в якій представлені реальні артефакти, пов'язані із справжніми піратами.

Тут можна в подробицях вивчити історію піратського вітрильника Whydah, затонулого в 1717 році і пролежав на дні океану майже три століття. Експозиція включає в себе понад 200 об'єктів, піднятих із затонулого біля узбережжя Кейп-Код (Cape Cod) корабля. У їх числі - скрині з награбованим, монети та зброю, повідомляє eTurboNews.

"Золотий вік піратства" постане перед відвідувачами навіч - завдяки інтерактивності експозиції. Зокрема, тут можна побачити репліку корми піратського корабля із зображенням черепів і кісток, навчитися зав'язувати піратські вузли, купити піратську капелюх і взяти участь в полюванні за скарбами. Виставка триватиме до 21 серпня.

Денвер розташований на заході США біля підніжжя східних схилів Скелястих гір, в чотирьох годинах літа від Нью-Йорка. Місто є столицею штату Колорадо, відомого своїми гірськолижними курортами.
27 марта 2011, 22:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт