» Отдых » Новости туризма

Платіні: Можливо, Євро-2012 в Україні - помилка

    всего 84291 отеля

Платіні: Можливо, Євро-2012 в Україні - помилка

Президент UEFA Мішель Платіні не виключив, що Європейський футбольний союз припустився помилки, довіривши право провести Чемпіонат Європи 2012 року Україні.

Тим не менш, він висловив упевненість, що країна впорається з проведенням континентальної першості.

Так, відповідаючи на запитання журналіста агентства AFP, чи буде він хвилюватися за організацію Євро-2012 аж до матчу-відкриття, Платіні пожартував: "Ні, буду хвилюватися до фіналу!"

Але що ми можемо зробити? Ми надали їм таке право. Можливо, це було помилкою, але ми надали їм це право, - відзначив глава UEFA. - Це серйозний виклик: адже Україна - не Німеччина, до того ж і в період кризи ".

У той же час Платіні впевнений, що Україна добре підготується до Євро-2012. "Все буде добре, а люди, які приїдуть туди, чудово проведуть час. І, на відміну від Чемпіонату світу в ПАР, там буде тепла та святкова атмосфера ", - сказав він.

Платіні днями вже висловлював упевненість, що Євро-2012 пройде на належному рівні, а проблеми з термінами здачі стадіонів у Києві та Львові в експлуатацію мають тимчасовий характер.
21 марта 2011, 18:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт