» Отдых » Новости туризма

У Шанхаї відкрився новий розкішний готель

    всего 84291 отеля

У Шанхаї відкрився новий розкішний готель

Готельна мережа Shangri - La Hotels and Resorts відкрила в Шанхаї Kerry Hotel Pudong. Готель займає 31 поверх і пропонує гостям 574 номери та сьюта площею від 42 до 168 квадратних метрів.

Будівля готелю розташована в самому серці району Пудун - в парковому комплексі Kerry Parkside, повідомляє РІА "Новости ". З номерів відкривається вид на квітучий парк або місто. До послуг гостей - міні - бар, 40- дюймовий плазмовий телевізор, док - станція для iPod і безкоштовний доступ в інтернет.

На території готелю діють три ресторани - The Cook, The Meet і The Brew. Також до послуг гостей - цілодобовий фітнес - центр із залами для аеробіки, пілатесу та йоги, критий 25-метровий басейн з підігрівом, баскетбольний майданчик, тенісний корт, сад на даху і доріжки для бігу. На квітень заплановано відкриття spa - центру з дев'ятьма процедурними кабінетами.

У Kerry Hotel Pudong - 26 переговорних кімнат і залів для проведення зустрічей і конференцій, загальна площа яких перевищує 7300 квадратних метрів. Вартість проживання в новому готелі - від $ 300 за двомісний номер.
21 февраля 2011, 14:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт