» Отдых » Новости туризма

Пляжі Великобританії стали чистішими

    всего 84291 отеля

Пляжі Великобританії стали чистішими

"Блакитні прапори", що символізують чистоту берегової лінії і прибережних вод, заробив в цьому році 71 пляж Великобританії. За останні 10 років (саме стільки існують "Блакитні прапори") кількість чистих пляжів в країні майже потроїлася.

Туристи, які віддають перевагу пляжний відпочинок у Великобританії, в цьому році повинні відправитися на острів Уайт (Wight) і в торбу (Torbay). Пляжі тутешніх курортів були визнані найчистішими в країні.

За пляжами Уайта і Торба в "чистому" рейтингу слідують Скарборо (Scarborough) і Танет (Thanet), що демонструють найвищі стандарти у сфері дотримання екологічних норм.

Потім йдуть Саутенд-он-Сі (Southend-on-Sea) і Тендрінг (Tendring) в Ессексі, а також Іст-Рідінг (East Riding) в Йоркширі. Всього кількість пляжів, відмічених "Блакитними прапорами" на східному узбережжі, збільшилася вдвічі, пише Times. Стали чистішими і пляжі Камберлендского узбережжя (Cumbrian coast).

Згідно з даними компанії Visit England, в минулому році жителі країни та туристи здійснили 47000000 поїздок на британські пляжі. Це на 20% більше, ніж у 2008 році. Передбачається, що в цьому році кількість відпочиваючих на пляжах Великобританії знову збільшиться.
26 мая 2010, 11:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт