» Отдых » Новости туризма

В Осло стартував перший півфінал Євробачення-2010

    всего 84291 отеля

В Осло стартував перший півфінал Євробачення-2010

У столиці Норвегії Осло розпочався перший півфінал музичного міжнародного конкурсу Євробачення-2010.

Оргкомітет Євробачення-2010 в норвезькій столиці Осло подбав про те, щоб гості конкурсу потрапили на концерти змагання швидко і без проблем, розповів представник організаторів Гейр Петтерсен.

"Порядок і допомогу гостям конкурсу забезпечують п'ять тисяч волонтерів, яких ми спеціально запросили для допомоги прихильникам Євробачення. Вони допомагають направляти рух, указують дорогу тим, хто заблукав, а також допомагають вибрати правильний транспорт, щоб дістатися до Telenor Arena, де пройдуть фінал і півфінали конкурсу, без проблем і душевних втрат ", - сказав Петтерсон.

Глядачам, що побажали потрапити на конкурс, не складало труднощів знайти потрібну людину, яка б вказала дорогу. Волонтери в спеціальних костюмах розташувалися практично на кожному перехресті і біля найвідоміших визначних пам'яток Осло, ввічливо допомагаючи глядачам.

Для полегшення руху по всьому місту стоять спеціальні знаки, які вказують напрям до місця проведення конкурсу, а також так звані "зелені коридори", призначені для спеціальних автобусів, наступних за напрямом Telenor Arena.

За словами Петтерсона, на перший півфінал приїхало навіть більше глядачів, ніж очікували організатори.

"На перший півфінал продано 10 або 11 тисяч квитків - це дуже приблизна цифра, але й вона вражає. Тим не менш, Telenor Arena здатна вмістити до 18 тисяч глядачів, і всі квитки на фінальне шоу вже давно розпродані, так що ми очікуємо аншлаг і готуємося до цього дня дуже серйозно ", - зазначив він.

Перший півфінал визначить десять фіналістів пісенного змагання в ніч з середи на четвер.

У першому півфіналі виступлять ще 17 представників країн-учасниць конкурсу.

Першими на сцену Telenor Arena вийдуть артисти з Молдови, за ними піде виступ представника Росії Петра Наліча і далі по порядку - Естонія, Словаччина, Фінляндія, Латвія, Сербія, Боснія і Герцеговина, Польща, Бельгія, Мальта, Албанія, Греція, Португалія, Македонія , Білорусь та Ісландія.

Другий півфінал конкурсу заплановано на 27 травня, а фінал Євробачення пройде 29 травня. Майстерність артистів, окрім телеглядачів, буде оцінювати професійне журі в кожній з 39 країн-учасниць музичного змагання.

У другому півфіналі візьмуть участь Литва, Вірменія, Ізраїль, Данія, Швейцарія, Швеція, Азербайджан, Україна, Нідерланди, Румунія, Словенія, Ірландія, Болгарія, Кіпр, Хорватія, Грузія і Туреччина. З них також буде відібрана десятка кращих, які пройдуть у фінал Євробачення.
25 мая 2010, 23:33


Тэги: Евровидение 2010, Eurovision





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт