» Отдых » Новости туризма

Саудівська королівська родина купила один з найрозкішніших готелів Парижа

    всего 84291 отеля

Саудівська королівська родина купила один з найрозкішніших готелів Парижа

Один з членів королівської сім'ї Саудівської Аравії придбав один з найрозкішніших готелів Парижа Hotel de Crillon (Де Крійон).

Як повідомляє Бі-бі-сі, готель, побудований в 1758 році і розташована в самому серці міста - з північного боку Площі згоди (Place de la Concorde) - була куплена, імовірно, за 250 млн євро.

До покупки Hotel de Crillon належав американській компанії Starwood Capital. У минулому році готель вже намагався купити член королівської сім'ї Саудівської Аравії, але в результаті сторони зустрілися в суді. За рішенням Феміди, Starwood повинна була отримати додатково 100 млн євро.

Відзначимо, що ім'я нового покупця до цих пір невідомо. У Groupe du Louvre, підрозділі Starwood, лише повідомили, що це видний член саудівської родини. Очікується, що оператором готелю буде швейцарська група Kempinski.

В Hotel de Crillon 147 номерів, які обслуговують 360 співробітників. Бі-бі-сі відзначає, що в 1789 році на площі перед готелем була відрубана голова короля Луї XVI.

Нині майже всі люксові готелі Парижа належать іноземним групам. George V знаходиться у власності саудівського принца Аль-Валіда бін Талалу, а Ritz - єгипетського бізнесмена Мохаммеда Файєда.

Раніше повідомлялося, що звання кращого готелю світу отримав Metropole Monte-Carlo в Монако.
23 декабря 2010, 17:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт