» Отдых » Новости туризма

Валенсія чекає любителів спорту, старовини і пляжного відпочинку

    всего 84291 отеля

Валенсія чекає любителів спорту, старовини і пляжного відпочинку

Популярність Валенсії як туристичного напрямку за останнє десятиліття зросла більше, ніж у інших міст Іспанії. У минулому році Валенсія прийняла 1,9 мільйона туристів, 45% з них - іноземці. В середньому туристи проводять в місті 2-3 ночі. Очікується, що в 2010 році турпотік збільшиться, зокрема сюди приїде вдвічі більше росіян, ніж роком раніше.

Видавництво Lonely Planet рекомендувало туристам Валенсію для відвідування в 2011 році, в якому місто буде нести звання спортивної столиці Європи. Валенсія робить наголос на спорт - тут відкрита траса для гонок "Формули-1", проводяться великі турніри з гольфу, її футбольна та баскетбольна команди входять в число кращих в Європі.

Місто рясніє архітектурними пам'ятниками - як історичними, що входять до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, так і сучасними. Відкритий нещодавно "Місто науки і культури", що привертає безліч туристів, включає в себе конгрес-центр, виставкові і концертні зали і один з кращих в світі океанаріумів. Також в місті працює Biopark Valencia - сучасний зоопарк без кліток і вольєрів.

Що знаходиться на березі Середземного моря Валенсія є і відмінним пляжним напрямком. Чотири міських пляжу удостоєні "Блакитного прапора". Крім того, тут ретельно зберігаються острівці природи - лісопаркові зони обладнані для розслабленого і спортивного відпочинку.

Місто притягує і гурманів: Валенсія вважається батьківщиною паельі і може похвастати шістьма ресторанами, які мають зірки гіда Michelin. Тут є всі можливості для прекрасного шопінгу і нічних розваг. Особливою пошаною користуються фабрика та музей фарфору Llardo.

Добиратися до Валенсії зручно - всього 1,5 години їзди від Мадрида або 3:00 від Барселони на швидкісних поїздах. Крім того, Валенсія входить до числа міст, де роблять зупинки круїзні лайнери - всього близько 200 заходження в місцевий порт за рік.
10 декабря 2010, 13:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт