» Отдых » Новости туризма

Виїхати на відпочинок за путівками Капітал Туру в найближчі дні неможливо

    всего 84291 отеля

Виїхати на відпочинок за путівками Капітал Туру в найближчі дні неможливо

Один з найбільших туроператорів Росії, "Капітал Тур", оголосив про тимчасове неможливість виконання своїх зобов'язань за всіма турам з датою заїзду починаючи з 17 листопада 2010 року. Як йдеться у повідомленні туроператора, в даний час йде робота з комітетом банків-кредиторів щодо якнайшвидшого врегулювання ситуації.

Раніше повідомлялося, що заарештовані рахунки компанії були розблоковані. Скасування турів, як пише Інтерфакс, означає чергове накопичення боргу. У мережі агентств "Гарячі путівки" розповіли, що всі туристи, чий виліт припадає на найближчі після 17 листопада дати, вже попереджені про відміну поїздки.

При цьому у зв'язку з невиконанням туроператором своїх зобов'язань ці клієнти вправі вимагати компенсації за ненадані послуги. А ось ті, хто купив новорічні тури, цим механізмом скористатися не можуть, так як про скасування цих турів офіційно поки не повідомляється: туроператор висловлює сподівання, що ситуація з розблокуванням рахунків буде врегульована протягом двох днів, і "Капітал Тур" продовжить свою діяльність в робочому режимі.

За даними Російського союзу туріндустрії (РСТ), за кордоном зараз перебувають кілька тисяч клієнтів "Капітал Туру". Тільки "Аерофлотом" щодня вилітають в різні країни 1,5 тисячі таких туристів, при цьому оператор також працює з іншими авіакомпаніями, повідомляє РБК. Тури компанії, за даними учасників ринку, розкуплені вже до січня-лютого 2011 року.
16 ноября 2010, 20:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт