» Отдых » Новости туризма

Аеропорт Бориспіль обмежує прийом внутрішніх рейсів через туман

    всего 84291 отеля

Аеропорт Бориспіль обмежує прийом внутрішніх рейсів через туман

З учорашнього вечора столичний аеропорт Бориспіль обмежив прийом низки внутрішніх рейсів у зв'язку з поганою видимістю, викликаною туманом.

"Обмеження стосуються низки літаків і екіпажів, що не мають належних навиків посадки літаків в умовах поганої видимості", - повідомила прес-секретар аеропорту Оксана Ожигова.

Також вона повідомила, що зі свого боку аеропорт забезпечує всі умови для посадки літаків. Міжнародні рейси обслуговуються у звичайному режимі.

Ожигова при цьому зазначила, що, за інформацією синоптиків, туман збережеться протягом вечора і ночі вівторка. Вранці у середу очікується дощ, через що туман повинен розсіятися.

Разом з тим, на сайті аеропорту повідомляється, що протягом вівторка був скасований ранковий рейс з Одеси, на 12 годин спізнюється ранковий рейс з Донецька, на вісім годин зі Львова, на 5,5 годин із Сімферополя, на 1,5 години денний рейс з Одеси, на три години - вечірній з Сімферополя.

Також варто відзначити, що із запізненням до аеропорту прибули рейси Дніпропетровська, Харкова, Львова та Ужгорода.
16 ноября 2010, 20:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт