» Отдых » Новости туризма

В кінці листопада Русалонька повернеться в Копенгаген

    всего 84291 отеля

В кінці листопада Русалонька повернеться в Копенгаген

Найважливіша пам'ятка Копенгагена, привертає близько мільйона людей на рік - Русалочка - повертається додому з Шанхаю. Туристичний офіс датської столиці Wonderful Copenhagen підтвердив, що пам'ятник прибуває в місто вже 20 листопада.

Нагадаємо, в березні всесвітньо відома бронзова фігура - персонаж казки Андерсена, виконаний у бронзі скульптором Едвардом Еріксеном, - покинула своє звичне місце на набережній Лангелінье, де перебувала з 1913 року, і попрямувала до Китаю для участі в міжнародній виставці World Expo 2010.

"Відрядження" Русалочки в Шанхай покликана, на думку міської влади, привернути увагу світової громадськості до Данії і сприяти збільшенню турпотоку в країну.

Данська павільйон являє собою комплекс з штучною водоймою, наповненим водою з Копенгагенської гавані, посеред якого і знаходиться знаменита скульптура. За задумом дизайнерів, відвідувачі виставки можуть викупатися, а також покататися на велосипедах по треках всередині комплексу, повідомляє Dansk. ru.

Виставка World Expo 2010 закінчує свою роботу 31 жовтня, після чого Русалочку будуть збирати в зворотну дорогу в Копенгаген. Під час відсутності Русалочки її місце тимчасово займає скульптура, створена китайськими скульпторами.
28 октября 2010, 12:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт