» Отдых » Новости туризма

Данська музей будує справжній корабель вікінгів

    всего 84291 отеля

Данська музей будує справжній корабель вікінгів

Музей вікінгів в данському місті Ладбю ( Ladby ) на острові Фюн ( Фюнен ) пробує себе в новому виді діяльності: суднобудуванні. В результаті буде створена повноцінна копія древнього корабля: 21,54 метра в довжину і 2,92 метра завширшки з місцями для 32 веслярів. Влітку 2014 року судно буде спущене на воду.

В основі цього масштабного проекту лежать два більш дрібних, повідомляє Dansk. ru. Це ремонт знайденого в минулому році Фарерські судна: його вік нараховує всього 80 років, але за своєю будовою воно багато в чому нагадує корабель вікінгів. Другий проект - це будівництво невеликого драккара древніх скандинавів: 6,5 метрів у довжину і 1,38 метра завширшки, з екіпажем з 2-3 осіб.

Після успішного закінчення цих проектів музей буде готовий до реалізації свого самого масштабного задуму. Планується, що будівництво буде проводитися так, як воно велося б за часів вікінгів. Майстрами виступлять добровольці з Корабельної гільдії Ладбю, а консультантом буде кораблебудівник Ханус Йенсен ( Hanus Jensen ) з Музею кораблів вікінгів в Роскілле ( Roskilde ).
14 ноября 2010, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт