» Отдых » Новости туризма

У Каїрі складається карта вулиць із самими приставучими чоловіками

    всего 84291 отеля

У Каїрі складається карта вулиць із самими приставучими чоловіками

Єгипетські організації, що захищають права жінок, пропонують створити спеціальний сайт, на якому буде розміщена електронна карта Каїра з зазначеними на ній "небезпечними" вулицями. Під небезпекою в даному випадку мається на увазі висока ймовірність докучань молодих людей до гуляють без чоловіків дівчатам.

Згідно з проведеними нещодавно соціологічним опитуванням, 83% єгиптянок і 98% іноземок, які проживають в Каїрі, хоча б один раз стали жертвами вуличних докучань. При цьому 62% опитаних молодих чоловіків не приховують, що регулярно чіпляються до самотнім дівчатам на вулицях, повідомляє РІА "Новости". Не менше пристають і до туристкам.

На думку правозахисниць, небезпека піддатися сексуальним домаганням на вулиці змушує багатьох жінок повністю відмовитися від прогулянок по Каїру. Але це - "порушення їх прав, з чим необхідно боротися найжорсткішими заходами", - говорять вони.

Новий сайт, який буде називатися "Карта докучань", з'явиться протягом найближчих місяців. Будь-яка жінка, до якої приставали на столичній вулиці або яка стала свідком такого докучання, зможе негайно повідомити про це модераторам порталу. Вони відзначать місце правопорушення на карті і будуть рекомендувати самотнім дамам уникати даної вулиці при складанні пішохідного маршруту.

Передбачається, що для роботи на новому сайті будуть залучені провідні юристи та психологи, а інформація про домаганнях буде негайно передаватися каїрській поліції.
30 октября 2010, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт