» Отдых » Новости туризма

У Бахрейні відкриється новий розкішний готель

    всего 84291 отеля

У Бахрейні відкриється новий розкішний готель

В грудні в Королівстві Бахрейн (Bahrain) відкриється новий K Hotel. Він розташований в 15 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту, в районі Juffair, недалеко від центру міста Манама (Manama). З вікон номерів відкривається панорамний вид на місто та порт Mina Salman.

K Hotel Bahrain пропонує комфорт, обстановку та сервіс п'ятизіркового готелю по чотиризірковим цінами, повідомляє його керівництво. Всього в готелі 237 номерів, у тому числі 156 класу люкс, 78 сьютов, дворівневий Royal Suite з чотирма спальнями і окремим басейном на даху, двоспальний сьют Amiri Suite і пентхаус. В кожному номері є доступ в інтернет.

До послуг гостей готелю широкі можливості для проведення конференцій і прийомів, п'ять переговорних кімнат і бізнес-центр, обладнані за останнім словом техніки. Також можна скористатися послугами секретаря.

Lobby Lounge запропонує гостям широкий вибір гарячих і холодних напоїв, свіжу випічку і різноманітні закуски. У ресторані Klouds сервірують сніданки, а ввечері заклад запрошує постояльців готелю скуштувати страви, приготовані на грилі. Ресторан азіатської кухні Mo Kan запропонує Дімс і різні страви з локшини. У бістро Terrazza, розташованому поруч з басейном, подають свіжі салати, пасти та інші страви середземноморської кухні.

Гості готелю також можуть скористатися дорослим і дитячим басейнами, фітнес-студією з роздільними приміщеннями для чоловіків і жінок, джакузі та саунами. Вартість проживання в новому готелі можна уточнити, написавши менеджеру по електронній пошті.
29 октября 2010, 10:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт