» Отдых » Новости туризма

Туристи самі вирішать, скільки заплатити за оренду житла в Кракові

    всего 84291 отеля

Туристи самі вирішать, скільки заплатити за оренду житла в Кракові

Компанія ApartmentsApart, яка пропонує квартири в короткострокову оренду в Європі, підготувала для своїх клієнтів нову пропозицію: гості зможуть самі вирішити, скільки заплатити за нічліг. "Ми пропонуємо високоякісний сервіс. Я впевнений, що клієнти приймуть це до уваги", - говорить Еміль Майковська, президент управління ApartmentsApart в Польщі.

Спосіб розрахунку, при якому вартість послуг залишається на розсуд клієнта, відомий в деяких сферах торгівлі, але, зважаючи певного ризику, пов'язаного з можливими витратами, використовується не часто. Подібні пропозиції можна зустріти в ресторанах, де відвідувач сам оцінює вартість страви і платить відповідно до прийнятого ним рішенням.

ApartmentsApart першою вирішила застосувати цей спосіб розрахунку на готельному ринку. Представники компанії підкреслюють, що клієнт краще знає, скільки коштує послуга, за яку він платить, а для ApartmentsApart думка клієнта цінується понад усе.

"Пробною кулею" стане Кракова, де скористатися новою пропозицією можна буде починаючи з листопада. Якщо досвід виявиться вдалим, проект запустять і в інших містах. Принцип дії системи такий: клієнт бронює квартиру, оплачує прибирання, а при особистій зустрічі з представником компанії оголошує суму, яку збирається заплатити за оренду.

Детальну інформацію можна знайти на сайті компанії, повідомляє PAP.
25 октября 2010, 20:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт