» Отдых » Новости туризма

Таїланд посилює покарання за прострочені візи

    всего 84291 отеля

Таїланд посилює покарання за прострочені візи

Імміграційне бюро Таїланду оголосив про нові покарання для туристів, які затримуються в країні після закінчення терміну дії візи. Раніше цим же серйозно стурбовані влада Індії, віднісши прострочені візи до розряду тяжких злочинів.

За даними Турпрома, раніше при вильоті з королівства з порушників імміграційного режиму лише стягувався штраф у розмірі 500 бат (510 рублів) за кожен день незаконного перебування в країні. Тепер покарання погіршилось.

Згідно новим візовим правилам Таїланду, нелегальне перебування строком від 1 до 21 днів обійдеться туристу в суму штрафу. Прострочивши виїзд з країни до 41 дня з моменту закінчення візи, турист заплатить штраф, може бути занесений в "чорний список", депортований чи відправлений у в'язницю. А ось якщо він затримався в країні більше 41 дня - штраф, тюремне ув'язнення і подальша депортація йому гарантовані.

Таким чином Таїланд хоче позбутися дауншифтерів - людей, які місяцями нелегально живуть в країні, не працюючи, оскільки джерелом їхнього існування є здавані на батьківщині квартири. Таких людей стає все більше, але, не працюючи і не сплачуючи податки, вони не є бажаними гостями ні в Індії, ні, тепер, і в Таїланді.
22 октября 2010, 09:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт