» Отдых » Новости туризма

Вампірська сага Сутінки викликала туристичний бум у Румунії

    всего 84291 отеля

Вампірська сага Сутінки викликала туристичний бум у Румунії

Четверта частина вампірської саги Сутінки. Сага. Світанок. Частина 1 викликала зростання туристичного попиту на поїздки в Трансильванію (Румунія).

Після перегляду четвертої частини Сутінків кожен п'ятий прихильник почав мріяти про поїздку до Трансільванії (Румунія). Про це свідчать результати дослідження компанії Travelex Worldwide Money портал romaniantimes. at.

Статистичні дані показують, що кількість туристів в Трансільванію зросла на 50%. Серед інших шанувальників вампірської саги лідирують американці та британці.

За даними дослідження, до різдвяних свят Румунію відвідають близько трьох тисяч фанатів саги. В цілому кількість охочих відправитися в Трансільванію стало на 14% вище, ніж було після виходу в прокат попередньої стрічки Сутінки. Сага.

При цьому половина опитаних зізналися, що до перегляду фільму були впевнені, що Трансільванія - це вигадане місце.

Румунські туроператори також підтвердили ріст туристичного потоку в свою країну. Вони відзначають, що протягом трьох років, з моменту виходу першого фільму саги, кількість туристів з Великобританії збільшилася на 80%. А за останні чотири тижні обсяг бронювання в готелях виріс на 50% в порівнянні з аналогічним періодом 2010 року.

З тих, хто планує з'їздити Румунію, 90% заявили, що хочуть відвідати також і замок Дракули Бран і брати участь у костюмованих реконструкціях на тему вампірів.

З моменту запуску першого фільму Сутінки. Сага в світі було продано 155 000 000 примірників творів Стефанії Майєр - автора саги.
24 ноября 2011, 18:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт