» Отдых » Новости туризма

Постійні експозиції Національного музею у Варшаві закриті

    всего 84291 отеля

Постійні експозиції Національного музею у Варшаві закриті

Починаючи з понеділка аж до особливого розпорядження адміністрації закрито сім залів постійної експозиції Національного музею у Варшаві. Причиною закриття частини експозиції стало фінансовий стан галереї.

Для відвідувачів закриті Галерея живопису Північної Європи і Зал Матейко, Галереї античного мистецтва, Фарасах, середньовічного мистецтва, польської та європейської живопису.

Продовжує роботу тимчасова виставка " Шопен - іконосфера романтизму ", яка буде відкрита до 14 листопада. Крім того, без змін проводиться обслуговування груп. Новий режим роботи музею: вівторок, середа, четвер, субота, неділя - з 12. 00 до 18. 00, п'ятниця - з 12. 00 до 20. 00, понеділок - вихідний. По п'ятницях вхід безкоштовний.

У зв'язку із закриттям галерей, знижена вартість квитків на тимчасову виставку - тепер звичайний квиток обійдеться в 12 злотих (3 євро ), а пільговий - в 7 злотих (1,78 євро ), говориться на сайті музею.
19 октября 2010, 15:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт