» Отдых » Новости туризма

Румунія з 2011 року буде видавати шенгенські візи в Ростові - на -Дону

    всего 84291 отеля

Румунія з 2011 року буде видавати шенгенські візи в Ростові - на -Дону

Як повідомлялося раніше, Румунія планує увійти до Шенгенської зони 27 березня 2011. До тих пір громадянам Росії для поїздки в цю країну потрібно отримувати окрему візу. Однак з моменту приєднання до Шенгенського візового простору Румунія відкриє в Росії нове консульство, що приверне додаткове число туристів.

Зараз подача документів на візи здійснюється в консульському відділі посольства Румунії в Москві і в Генеральному консульстві Румунії в Санкт - Петербурзі. У березні 2011 року ще одне консульство з'явиться в Ростові - на -Дону. Дипмісія буде розташована за адресою: вул. Сьома лінія, будинок 18 /39.

В даний час жителі півдня Росії вже можуть отримувати в Ростові - на -Дону шенгенські та інші візи: тут працює міжнародний візовий центр, що дозволяє оформити туристичні візи в Іспанію, Данію, Нідерланди, на Мальту, а також до Болгарії. Процес отримання візи займає від семи до десяти днів.
14 октября 2010, 16:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт