» Отдых » Новости туризма

Київ планує відновити свої пам'ятники

    всего 84291 отеля

Київ планує відновити свої пам'ятники

Київська влада оголосила про плани по відновленню до 2012 року ряду пам'яток архітектури - в першу чергу, фонтанів. Мова йде про фонтанах, зруйнованих під час Великої Вітчизняної війни. На основі оригінальних фотографій вже розроблено проекти їх реконструкції.

Благоустрій міста пов'язане з його підготовкою до проведення тут фіналу чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012, пишуть українські ЗМІ. Також буде вдосконалено туристична інфраструктура з урахуванням вимог УЄФА. По всьому Києву встановлять інфопункти, розмістять покажчики на іноземних мовах. Крім того, до роботи з туристами будуть залучені волонтери - старшокурсники українських вузів з поглибленим вивченням іноземних мов.

ЄВРО-2012 буде проводитися спільно Україною та Польщею. Турнір розпочнеться 8 червня 2012 року і завершиться 1 липня 2012 року. У Києві пройдуть три матчі групового етапу, чвертьфінал, півфінал і фінал.
09 октября 2010, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт