» Отдых » Новости туризма

У грецьких кафе, незважаючи на заборони, як і раніше палять

    всего 84291 отеля

У грецьких кафе, незважаючи на заборони, як і раніше палять

1 вересня в Греції набув чинності закон, що забороняє рекламу тютюнових виробів та куріння у громадських місцях. Однак, як показали результати офіційних перевірок, проведених через місяць поліцією міста Салоніки, більше 40 % власників кафе і розважальних закладів не дотримуються в повній мірі закон про заборону куріння в закритих приміщеннях.

З 1 по 3 жовтня муніципальна поліція зробила 48 обходів, зареєструвавши при цьому 20 порушень. У чих числі - відсутність у громадських закладах спеціального знака, що забороняє куріння, а також повне ігнорування заборони деякими відвідувачами з мовчазної згоди власників закладів. Всі порушники були оштрафовані, повідомляє " Греція від greek. ru ".

Подібні перевірки будуть проводитися і надалі. А туристи, охочі насолодитися чудовою грецькою кухнею без домішки тютюнового диму, у випадках помічених порушень можуть подзвонити за телефоном гарячої лінії Міністерства охорони здоров'я ( номер 1142).
08 октября 2010, 17:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт