» Отдых » Новости туризма

Словенія пропонує недорогий та якісний гірськолижний відпочинок

    всего 84291 отеля

Словенія пропонує недорогий та якісний гірськолижний відпочинок

Словенія вирішила звернути увагу туристів на свої гірськолижні курорти. Особливий акцент зроблено на дешевизні відпочинку, а також відмінних умовах для початківців гірськолижників.

Більше 40% території Словенії покрито горами. Площа цієї невеликої держави дорівнює всього лише половині Московської області, але при цьому країна поєднує в собі географічні та культурні особливості Середземномор'я, Альп і Центральної Європи. Словенія має давні традиції в організації зимового відпочинку, а гірські лижі є тут національним видом спорту.

Основні лижні центри Словенії - Краньска-Гора, Бовец, Маріборський-погорять, Крвавец, Церкно, Бохінь, Рогла і Терме-Зрече. У кожному з них є траси для початківців, і працюють кваліфіковані інструктори, готові допомогти освоїти гірськолижний спорт з перших кроків.

В рамках нової рекламної акції країна підкреслює економічність свого туристичного пропозиції. Середня вартість скі-пасу в Словенії становить 147 євро, що на 10-15% нижче, ніж у сусідніх Італії та Австрії. Самі словенці говорять про організацію гірськолижного відпочинку у себе так: "Західноєвропейські стандарти по східноєвропейським цінами".

Вже зараз гірськолижний відпочинок в Словенії набирає популярність, повідомляє Ski-holidays. ru. Так, у лютому 2010 року кількість гостей склало 153 000 чоловік, збільшившись на 8% в порівнянні з лютим 2009 року.
08 октября 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт