» Отдых » Новости туризма

Гірськолижний сезон в Ішгль відкриють панки

    всего 84291 отеля

Гірськолижний сезон в Ішгль відкриють панки

Австрійський гірськолижний курорт Ішгль (Ischgl ) традиційно відкриває гірськолижний сезон в останні дні осені: 27 листопада цього року. Як і колись, на честь цієї події тут відбудеться концерт. У нинішньому сезоні старт гірськолижникам дасть панк -гурт Gossip із США.

Концерт пройде на площі біля нижньої станції підйомника Silvrettabahn, повідомляє Superski. ru. У минулому році на відкритті сезону в Ішгль виступала американська співачка і композитор Кеті Перрі ( Katy Perry), а роком раніше - Габріела Чілмі ( Gabriella Cilmi ) з Австралії і Леона Льюїс ( Leona Lewis ) з Великобританії. Очікується, що на концерт американських панків приїде близько 20 тисяч фанатів.

Разом з тим, підйомники Ішгля, включаючи два крісельних у верхній частині зони катання, почнуть працювати днем раніше, 26 листопада. Сезон триватиме до 30 квітня. Ця подія також наголошується виступом небудь знаменитості. Квиток на концерт, який включає скі-пас, коштує 55 євро. У звичайний час вартість одноденного скі-пасу для дорослих починається від 44,5 євро, є знижки дітям і літнім людям.
30 сентября 2010, 09:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт