» Отдых » Новости туризма

Завдяки Росавіації туроператори змушені продавати туристам чистий «повітря»

    всего 84291 отеля

Завдяки Росавіації туроператори змушені продавати туристам чистий «повітря»

Намічені на середу 29 вересня засідання комісії Росавіації, на якій планувалося розглянути заявки авіакомпаній на чартерні рейси на майбутній зимовий період, так і не відбулося. Засідання було перенесено на невизначений термін. Таким чином, цілий ряд зимових чартерних програм, особливо по гірськолижним курортам, подвіс в повітрі, хоча туроператори давно і успішно продають під них тури. Втім, експерти схильні вважати, що весняних баталій навколо маршрутів з призначеними перевізниками на цей раз не повториться.

«Сьогодні засідання не було, воно перенесено на жовтень. Однак точна дата нового засідання поки не відома », - повідомив кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Сергій Ізвольський, радник керівника Росавіації. Таке звістка стривожила туроператорів, адже більшість з них вже почали продавати новорічні програми. «Природно, подібний перенесення Росавіації засідання по зимовій чартерне перевезення для операторів не несе нічого доброго. Адже продажі по багатьом напрямам вже йдуть повним ходом, а з авіаперевезенням досі остаточно не вирішено. Виходить, що фактично туроператори продають туристам в турпакет замість конкретного перевезення лише «повітря», - вважає Дмитро Горін, голова комітету з транспорту Асоціації туроператорів Росії (АТОР).

На думку експерта, по ряду напрямків, де спрацюють амбіції призначених перевізників, може повторитися весняна історія із заборонами на чартерну перевезення. «Втім, будемо сподіватися на краще, адже зимовий сезон не такий великий, як літній, тому і конфліктних напрямків в цей період повинно бути набагато менше», - вважає Дмитро Горін. Співрозмовник припустив, що напруженість при дозволі чартерних рейсів зараз може виникнути лише на ряді гірськолижних напрямках. «Проте, враховуючи, що ресурси призначених перевізників настільки великі по покриттю Інсбрука, Зальцбурга і Леона і ряду інших альпійських напрямів, що швидше за все питання це зважитися для всіх благополучно», - додав співрозмовник.
29 сентября 2010, 21:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт