» Отдых » Новости туризма

Міліція: У бібліотеці Вернадського вибуху не було, але загиблі є

    всего 84291 отеля

Міліція: У бібліотеці Вернадського вибуху не було, але загиблі є

Вибуху і пожежі в бібліотеці ім. Вернадського в Києві не було, два електрики задихнулися від кисневого голодування в результаті включення системи пожежогасіння.

Цю інформацію агентству Інтерфакс-Україна підтвердили столичному главку міліції.

У бібліотеці ім. Вернадського на 20-му поверсі були проблеми з електропроводкою. Електрики почали усувати ці проблеми, і спрацювала система пожежогасіння, при включенні якої виділяється газ, що витісняє кисень. Внаслідок кисневого голодування вони і задихнулися, ще один постраждав, розповіли в главку.

На місці працює слідчо-оперативна група міліції, проводиться дослідча перевірка, причини і обставини події встановлюються.

Остаточне розслідування і процесуальне рішення за цим фактом будуть приймати органи прокуратури, оскільки не виключено, що причиною загибелі людей стало порушення техніки безпеки.

У главку зазначили, що за наявності достатніх підстав буде порушено кримінальну справу.

27-поверхова будівля бібліотеки була побудована в 1989 році на площі 3 га. Зараз поряд з будівлею ведеться масштабне будівництво - реконструкція прилеглої Московської площі і будівництво станції метро.

Раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в приміщенні Національної бібліотеки України ім. академіка В. І. Вернадського загинули дві людини.
29 сентября 2010, 20:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт