» Отдых » Новости туризма

Аерофлот поширив мобільну реєстрацію на Петербург

    всего 84291 отеля

Аерофлот поширив мобільну реєстрацію на Петербург

Авіакомпанія "Аерофлот" поширила можливість реєстрації на рейс за допомогою мобільного телефону на рейси, що вилітають із Санкт-Петербурга. Раніше сервіс був доступний тільки для пасажирів, що відправляються з Москви внутрішніми рейсами. До кінця року "Аерофлот" припускає запропонувати цей варіант і в деяких аеропортах Європи, в першу чергу в Лондоні.

Так звана «мобільна реєстрація" починається за 24 години і закінчується за 1 годину 30 хвилин до вильоту рейсу. Сервіс доступний за адресою mobile. aeroflot. ru (а на звичайному сайті "Аерофлоту" посилання на нього захована в підрозділ "Де зареєструватися" розділу "До і після польоту").

По закінченні процесу, в ході якого можна вибрати собі місце на борту, на мобільник (якщо він підтримує відповідну технологію) буде відправлений штрихкод. У ряду зарубіжних перевізників такого коду було б достатньо для посадки в літак, проте в Росії на контролі безпеки вимагають паперовий посадковий талон. Отримати його можна перед лінією цього контролю - там знаходяться автомати, до яких потрібно піднести телефон з відображеним на його екрані штрихкодом.
28 сентября 2010, 18:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт