» Отдых » Новости туризма

Для російських туристів з'явиться маса гарячих турів на Балі

    всего 84291 отеля

Для російських туристів з'явиться маса гарячих турів на Балі

Польотна програма авіакомпанії «Трансаеро» на Балі ще верстається, про її деталях буде озвучено додатково. Однак кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» стало відомо, що перевізник готується до значного збільшення обсягу перевезення на цей індонезійський острів. До того ж зі своїми рейсами в Індонезію повертається «Аерофлот». У підсумку весь заявлений авіакомпаніями обсяг перевезення перевищує торішній рівень в два рази, що неодмінно привіт до появи безлічі гарячих турів в Індонезію на протязі всього майбутнього зимового сезону.

На даний момент на Балі авіакомпанія «Трансаеро» виконує один щотижневий рейс на літаку Boeing-747-400, що вміщає 352 туриста, а зимова програма все ще перебуває в стадії розробки. «Про деталі зимової програми буде офіційно озвучено, як тільки вона буде повністю скомпонована», - повідомив Сергій Бихал, директор по зв'язках з громадськістю авіакомпанії «Трансаеро». Однак як стверджують туроператори, які працюють по Балі, на зимовий період перевізник вже заявив серйозне збільшення, що вкрай негативно вплине на рентабельність продажів. «Починаючи з листопада« Трансаеро »планує літати 4-ма рейсами на тиждень, і це точно призведе до горіння. До того ж це збільшення відбудеться на тлі появи рейсів «Аерофлоту», який стартує на Балі з 9 листопада », - розповіла генеральний менеджер туркомпанії« ІнгАзіяТревел »Наргіз Сафарова.

Стурбовані заявленим обсягом перевезення в Індонезію і в туркомпанії «Спаські Ворота Туризм». Однак там розташовують іншою інформацією касаемо режиму польотів російських авіакомпаній. «Наскільки нам відомо, авіакомпанія« Трансаеро »заявляє 2 прямих рейсу на Балі, починаючи з листопада, а також 2 рейси на тиждень через Сінгапур, але це відбудеться не раніше грудня. Що стосується «Аерофлоту», то він буде літати по плаваючому графіку. Перевізник заявив слоти на вівторок і п'ятницю, але не на кожне число », - констатувала Юлія Ларкіна, старший менеджер по ЮВА туркомпанії« Спаські Ворота Туризм ». У теж час експерт згодна, що даний обсяг перевезення неодмінно призведе до «горінню» напряму, який, найімовірніше, поширитися на весь сезон. «Це підтверджує й минуле літо, яке було менш вдалим на відміну від минулорічного. А якщо взяти минулу зиму, коли на Балі «Трансаеро» заявило відразу 3 рейси, то важко не згадати безліч гарячих турів, якими був забитий ринок. І хоча перевізник тоді таки зняв один борт, кардинально ситуацію це не виправило. Зараз же перевезення заявлено ще більше », - підбила підсумок співрозмовник.
28 сентября 2010, 16:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт